При засилен интерес от село Бузовград започна безвъзмездната здравна кампания

...
 При засилен интерес от село Бузовград започна безвъзмездната здравна кампания
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС провежда безплатна здравна профилактична кампания в община Казанлък

 _2024 izbori_v013

 

При засилен интерес от село Бузовград стартира безвъзмездната здравна акция на претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС от Казанлък Илиана Жекова и Пламен Едрев. Здравният статус на хората, включващ мерене на артериално кръвно налягане, пулс, кръвна захар и лични съвещания, извърши доктор Мехмед Мехмедов.


„ Благодарим Ви, че дойдохте! Ние, възрастните хора по селата, не постоянно имаме опция да пътуваме до непосредствен град, с цел да посетим доктор, а и чакането е изморително за нас. Днес се възползвахме от тази здравна, помощ, която ни оферирате. Благодарим ви, че мислите за нас и ни предложихте гратис тези доста нужни за нас грижи и процедури “ – с тези думи поданици на село Бузовград насочиха своите благодарности към екипа на ГЕРБ-СДС.


„ Важно е да следите всичко, обвързвано със здравето, да сте с нараснало внимание към всяко неразположение и да потърсите в точния момент здравна помощ “ – посъветва претендентът за депутат Илиана Жекова.
Желание да ревизират за проблеми със здравето си демонстрираха още и хората в селата Средногорово и Горно Черковище. Скринингът продължава и в останалите обитаеми места от общината.


Грижата за здравето на хората е един от главните акценти в предизборната акция на казанлъшките претенденти от ГЕРБ-СДС. Кампанията е под надпис „ Искам крепко тяло! Стабилна България “!
За ГЕРБ – Съюз на демократичните сили на изборите за членове на Европейския парламент и за народни представители се гласоподава с № 22 на 9 юни 2024 година


Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР